Bašta Meni
Sezonska krem supa
(kremasti potaž od sezonskog povrća)
650
Hrskavi gambori
(argentinski gambori u hrskavoj kori, majonez od limete i mirođije, čili paprika.)
1.100
Tartar biftek
(sveži juneći biftek, aromatizovani puter, grilovani sourdough hleb)
1.950
Vafl od guščije džigerice
(guščija džigerica marinirana u porto vinu, kakao, teksture dunje, biskvit od badema)
2.200
Grilovani karfiol
(krem od badema, velute od kestena i vanile, suva kajsija)
850
Marinirana bukovača
(grilovana bukovača, espuma od tartufa, prah od crvenog kupusa)
750
Pečena paprika
(fermentisani beli luk, hladni krem od sjeničkog sira, ulje od peršuna, karamelizovani hrskavi hleb. )
750
Mangulica
(slanina od mangulice na hrskavom celeru i majonezu od sušenog paradajza)
850
Domaća kobasica 50 g
(kobasica od pet vrsta mesa po tradicionalnom receptu)
650
Selekcija Hleba
(domaći sourdough hleb serviran sa aromatizovanim puterom)
240
Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)
1.450
Rižoto sa gamborima
(ikra od pastrmke, gel od limuna, šafran, bejbi spanać)
2.250
Som
(blago dimljeni sveži filet soma, terijaki sos, sos od badema i juzu limuna)
1.800
Hobotnica na grilu
(aromatični sos od pečene paprike i morskih plodova, miso pasta, mangulica)
2.900
Glazirana svinjska rebra
(sporo kuvana svinjska rebra, glazura od đumbira i korijandera, pire od kukuruza, kroketi od krompira)
1.750
Teletina
(teleći vrat mariniran u mleku, kremasti krompir pire “Robuchon,” koštana redukcija)
2.250
Filet mediteranskog brancina 100 g
(kora od limuna i začinskog bilja, penasti sabajon sos na bazi citrusa)
1.500
Šatobrijan Magellan
(400 g odležalog junećeg filea, demiglas sos)
5.900
Jagnjeće pečenje 100 g
(pečena rebra od mlade jagnjetine, demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)
1.400
Wagyu A5 Japan
100 g
6.000
Black Angus rib-eye
100 g
1.950
Glazirana šargarepa
(kora od limuna i začinskog bilja, penasti sabajon sos na bazi citrusa)
620
Robuchon pire krompir
(400 g odležalog junećeg filea, demiglas sos)
690
Pečeni brokoli
(pečena rebra od mlade jagnjetine, demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)
650
Grilovane pečurke
(pečena rebra od mlade jagnjetine, demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)
820
Miks zelenih listova
(pečena rebra od mlade jagnjetine, demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)
690
Rum baba
(tamni rum, marakuja šantili, sladoled od vanile sa Madagaskara, mandarina)
690
Nugat
(mus od đanduje, hrskave čokoladne kuglice, glazura od crne čokolade)
690
Crna šuma
(teksture od 70% crne čokolade, sos od višnje, kakao biskvit.)
690
Šnenokle
(karamelizovana bela čokolada, knedla od mleka, lešnik.)
690
Jesen
(pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)
690
Šarić Sila
Apatović / Sremski Karlovci / Srbija
12.5 %
600
Grašac Quet 2020.
Fruškogorski vinogradi / Fruška Gora / Srbija
13.0 %
750
Gavi di Gavi 2023.
Picollo Ernesto / Piemonte / Italy
12.5 %
660
L’Esprit de Provence 2014.
Domaine du Grand Cros / Provance / France.
13.5 %
540
Portugizer Šarić 2022.
Apatović / Sremski Karlovci / Srbija
11.5 %
480
Teraneo
Pervino / Novigrad Istra / Hrvatska
12.0 %
780
Domaći hladni čaj
0.3 l
220