Aromatični teleći konsome
(infuzovan čajem od kamilice i majčinom dušicom)
790
Sezonska krem supa
(kremasti potaž od sezonskog povrća)
790
Miks zelenih listova
(sezonska salata sa dresingom od začinskog bilja | pinjoli | parmesan)
790
Karpaćo od tune i dimljene pastrmke
(glazura od marakuje | kavijar od algi | čips od pirinča)
1.950
Hrskavi gambori
(argentinski gambori u hrskavoj kori, majonez od limete i mirođije, čili paprika)
1.590
Tartar biftek
(sveži juneći biftek | aromatizovani puter | grilovani sourdough hleb)
2.690
Vafl od guščije džigerice
(guščija džigerica marinirana u Porto vinu | kakao | kruška | biskvit od badema)
2.900
Grilovana čičoka
(espuma od lešnika | fermentisana kruška | sir od tartufa)
1.350
Mangulica
(slanina od mangulice na hrskavom celeru i majonezu od sušenog paradajza)
790
Pečena paprika
(fermentisani beli luk | hladni krem od sjeničkog sira | ulje od peršuna | karamelizovani hrskavi hleb)
950
Domaća kobasica 50 g
(kobasica od pet vrsta mesa po tradicionalnom receptu)
850
Selekcija sireva 100 g
(selekcija najfinijih domaćih i stranih sireva)
1.800
Domaće suvo meso 100g
(sušeni goveđi ramstek | mangulica | pršuta od divljači)
1.600
Selekcija hleba
(domaći sourdough hleb serviran sa aromatizovanim puterom)
290
Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog kozijeg sira | grilovane sezonske pečurke | velute od pečuraka i susama)
1.950
Rižoto sa gamborima
(kavijar od algi | kandirana pomorandža | šafran)
2.900
Smuđ kamuflaža
(blago dimljeni sveži filet dunavskog smuđa | sečuan terijaki sos | sos od badema i juzu limuna)
2.400
Brancin „44”
(kora od začinskog bilja i limuna | penasti citrusni sabajon sos | grilovani komorač)
3.300
Domaće pile
(grilovana organska piletina na otvorenom plamenu | sos a la “trijumf” | bukovača)
2.250
Pačiji file
(filet odležale pačetine | cvekla pečena u soli | sos od domaće kupine)
3.100
Teletina
(teleći vrat mariniran u mleku | kremasti krompir pire “Robuchon” | koštana redukcija)
2.950
Homoljska jagnjetina
(pečena rebra od mlade jagnjetine | karamelizovana čičoka | jagnjeći demi-glas sa barikiranom rakijom od kruške)
3.100
Wagyu A5 Japan
100 g
7.000
Black Angus rib-eye
100 g
2.450
Šatobrijan Magellan
400 g
7.900
Rum baba
(tamni rum | marakuja šantili | sladoled od vanile sa Madagaskara | mandarina)
890
Nugat
(mus od đanduje, hrskave čokoladne kuglice, glazura od crne čokolade)
690
Crna šuma
(teksture od 70% crne čokolade, sos od višnje, kakao biskvit)
690
Jabuka
(pečeni terin od jabuke i cimeta | krem sos od oraha i bele čokolade | sladoled od slane karamele)
890
Amuse bouche
Karpaćo od tune i dimljene pastrmke
Vafl od guščije džigerice
Grilovana čičoka sa sirom od tartufa
Anjoloti sa zlatarskim sirom
Brancin „44”
Smuđ kamuflaža
Pačiji file i dimljena cvekla
Pre-desert
Jabuka
Petit four
12.900
Amuse bouche
Karpaćo od tune i dimljene pastrmke
Anjoloti sa zlatarskim sirom
Brancin „44”
Pačiji file i dimljena cvekla
Jabuka
Petit four
7.900