• (infuzovan čajem od kamilice i majčinom dušicom)

    790

  • (kremasti potaž od sezonskog povrća)

    790

  • (sezonska salata sa dresingom od začinskog bilja | pinjoli | parmesan)

    790

  • (glazura od marakuje | kavijar od algi | čips od pirinča)

    1.950

  • (argentinski gambori u hrskavoj kori, majonez od limete i mirođije, čili paprika)

    1.590

  • (sveži juneći biftek | aromatizovani puter | grilovani sourdough hleb)

    2.690

  • (guščija džigerica marinirana u Porto vinu | kakao | kruška | biskvit od badema)

    2.900

  • (espuma od lešnika | fermentisana kruška | sir od tartufa)

    1.350

  • (slanina od mangulice na hrskavom celeru i majonezu od sušenog paradajza)

    790

  • (fermentisani beli luk | hladni krem od sjeničkog sira | ulje od peršuna | karamelizovani hrskavi hleb)

    950

  • (kobasica od pet vrsta mesa po tradicionalnom receptu)

    850

  • (selekcija najfinijih domaćih i stranih sireva)

    1.800

  • (sušeni goveđi ramstek | mangulica | pršuta od divljači)

    1.600

  • (domaći sourdough hleb serviran sa aromatizovanim puterom)

    290

Glavna jela
  • (pasta punjena musom od starenog kozijeg sira | grilovane sezonske pečurke | velute od pečuraka i susama)

    1.950

  • (kavijar od algi | kandirana pomorandža | šafran)

    2.900

  • (blago dimljeni sveži filet dunavskog smuđa | sečuan terijaki sos | sos od badema i juzu limuna)

    2.400

  • (kora od začinskog bilja i limuna | penasti citrusni sabajon sos | grilovani komorač)

    3.300

  • (grilovana organska piletina na otvorenom plamenu | sos a la “trijumf” | bukovača)

    2.250

  • (filet odležale pačetine | cvekla pečena u soli | sos od domaće kupine)

    3.100

  • (teleći vrat mariniran u mleku | kremasti krompir pire “Robuchon” | koštana redukcija)

    2.950

  • (pečena rebra od mlade jagnjetine | karamelizovana čičoka | jagnjeći demi-glas sa barikiranom rakijom od kruške)

    3.100

Premijum stekovi
  • 100 g

    7.000

  • 100 g

    2.450

  • 400 g

    7.900

  • (tamni rum | marakuja šantili | sladoled od vanile sa Madagaskara | mandarina)

    890

  • (mus od đanduje, hrskave čokoladne kuglice, glazura od crne čokolade)

    690

  • (teksture od 70% crne čokolade, sos od višnje, kakao biskvit)

    690

  • (pečeni terin od jabuke i cimeta | krem sos od oraha i bele čokolade | sladoled od slane karamele)

    890

Plovidba Trinidad
— do 20h —
Minimum 2 osobe

Amuse bouche

Karpaćo od tune i dimljene pastrmke

Vafl od guščije džigerice

Grilovana čičoka sa sirom od tartufa

Anjoloti sa zlatarskim sirom

Brancin „44”

Smuđ kamuflaža

Pačiji file i dimljena cvekla

Pre-desert

Jabuka

Petit four

12.900

Plovidba Santijago
— do 21h —
Minimum 2 osobe

Amuse bouche

Karpaćo od tune i dimljene pastrmke

Anjoloti sa zlatarskim sirom

Brancin „44”

Pačiji file i dimljena cvekla

Jabuka

Petit four

7.900

Radno vreme: radnim danima i subotom 12h - 24h | nedelja - neradan dan

*Napomena: Broj mesta na parkingu je ograničen i ne zavisi od same rezervacije.