• (infuzovan čajem od kamilice i majčinom dušicom)

    650

  • (kremasti potaž od sezonskog povrća)

    650

  • (glazura od mandarine i limuna, ikra od pastrmke, čips od pirinča)

    1.550

  • (argentinski gambori u hrskavoj kori, majonez od limete i mirođije, čili paprika)

    1.100

  • (sveži juneći biftek, aromatizovani puter, grilovani sourdough hleb)

    1.950

  • (guščija džigerica marinirana u porto vinu, kakao, teksture dunje, biskvit od badema)

    2.200

  • (grilovana bukovača, espuma od tartufa, prah od crvenog kupusa)

    750

  • (krem od badema, velute od kestena i vanile, suva kajsija)

    850

  • (fermentisani beli luk, hladni krem od sjeničkog sira, ulje od peršuna, karamelizovani hrskavi hleb)

    750

  • (slanina od mangulice na hrskavom celeru i majonezu od sušenog paradajza)

    790

  • (kobasica od pet vrsta mesa po tradicionalnom receptu)

    650

  • (selekcija najfinijih domaćih i stranih sireva)

    1.500

  • (pata negra bellota, Njeguški pršut)

    1.700

  • (domaći sourdough hleb serviran sa aromatizovanim puterom)

    240

Glavna jela
  • (pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)

    1.450

  • (ikra od pastrmke, gel od limuna, šafran, bejbi spanać)

    2.250

  • (blago dimljeni sveži filet soma, terijaki sos, sos od badema i juzu limuna)

    1.800

  • (kora od začinskog bilja i limuna, penasti citrusni sabajon sos, grilovani komorač)

    2.500

  • (aromatični sos od pečene paprike i morskih plodova, miso pasta, mangulica)

    2.900

  • (sporo kuvana svinjska rebra, glazura od đumbira i korijandera, pire od kukuruza, kroketi od krompira)

    1.750

  • (neobične raviole od bundeve, urme, demiglas sos od pačetine, pire od pečene bundeve)

    2.300

  • (teleći vrat mariniran u mleku, kremasti krompir pire “Robuchon,” koštana redukcija)

    2.250

  • (pečena rebra od mlade jagnjetine, grilovani vrganji, glazirani crni luk, jagnjeći demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)

    2.400

Za dve osobe
  • (kora od limuna i začinskog bilja, penasti sabajon sos na bazi citrusa)

    1.500

  • (400 g odležalog junećeg filea, demiglas sos)

    5.900

  • (pečena rebra od mlade jagnjetine, demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)

    1.400

Premijum stekovi
  • 100 g

    6.000

  • 100 g

    1.950

Prilozi
  • (šargarepa glazirana u biter lemonu, đumbiru i ruzmarinu)

    620

  • (ultra kremasti krompir pire)

    690

  • (mariniran u dresingu od crnog susama i limete, soja sos, čili)

    650

  • (aromatizovane sezonske pečurke)

    820

  • (sezonska salata sa dresingom od začinskog bilja, pinjoli, parmezan)

    690

  • (tamni rum, marakuja šantili, sladoled od vanile sa Madagaskara, mandarina)

    690

  • (mus od đanduje, hrskave čokoladne kuglice, glazura od crne čokolade)

    690

  • (teksture od 70% crne čokolade, sos od višnje, kakao biskvit)

    690

  • (karamelizovana bela čokolada, knedla od mleka, lešnik)

    690

  • (pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)

    690

Plovidba Trinidad
— do 20h —
Minimum 2 osobe

Amuse bouche

Karpaćo od tune i dimljene pastrmke
(glazura od mandarine i limuna, ikra od pastrmke, čips od pirinča)

Vafl od guščije džigerice
(guščija džigerica marinirana u porto vinu, kakao, teksture dunje, biskvit od badema)

Grilovani karfiol
(krem od badema, velute od kestena i vanile, suva kajsija)

Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)

Brancin
(kora od začinskog bilja i limuna, penasti citrusni sabajon sos, grilovani komorač)

Hobotnica na grilu
(aromatični sos od pečene paprike i morskih plodova, miso pasta, mangulica)

Jagnjeće pečenje
(pečena rebra od mlade jagnjetine, grilovani vrganji, glazirani crni luk, jagnjeći demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)

Pre-desert

Jesen
(pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)

Petit four

11.500

Plovidba Santijago
— do 21h —
Minimum 2 osobe

Amuse bouche

Karpaćo od tune i dimljene pastrmke
(glazura od mandarine i limuna, ikra od pastrmke, čips od pirinča)

Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)

Brancin
(kora od začinskog bilja i limuna, penasti citrusni sabajon sos, grilovani komorač)

Jagnjeće pečenje
(pečena rebra od mlade jagnjetine, grilovani vrganji, glazirani crni luk, jagnjeći demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)

Jesen
(pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)

Petit four

6.400

Plovidba Viktorija
— do 21h —
Minimum 2 osobe

Amuse bouche

Pečena paprika
(fermentisani beli luk, hladni krem od sjeničkog sira, ulje od peršuna, karamelizovani hrskavi hleb)

Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)

Marinirana bukovača
(grilovana bukovača, espuma od tartufa, prah od crvenog kupusa)

Grilovani karfiol
(krem od badema, velute od kestena i vanile, suva kajsija)

Jesen
(pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)

Petit four

5.900

Radno vreme: radnim danima i subotom 12h - 24h | nedelja - neradan dan

*Napomena: Broj mesta na parkingu je ograničen i ne zavisi od same rezervacije.