Aromatični teleći konsome
(infuzovan čajem od kamilice i majčinom dušicom)
650
Sezonska krem supa
(kremasti potaž od sezonskog povrća)
650
Karpaćo od tune i dimljene pastrmke
(glazura od mandarine i limuna, ikra od pastrmke, čips od pirinča)
1.550
Hrskavi gambori
(argentinski gambori u hrskavoj kori, majonez od limete i mirođije, čili paprika)
1.100
Tartar biftek
(sveži juneći biftek, aromatizovani puter, grilovani sourdough hleb)
1.950
Vafl od guščije džigerice
(guščija džigerica marinirana u porto vinu, kakao, teksture dunje, biskvit od badema)
2.200
Marinirana bukovača
(grilovana bukovača, espuma od tartufa, prah od crvenog kupusa)
750
Grilovani karfiol
(krem od badema, velute od kestena i vanile, suva kajsija)
850
Pečena paprika
(fermentisani beli luk, hladni krem od sjeničkog sira, ulje od peršuna, karamelizovani hrskavi hleb)
750
Mangulica
(slanina od mangulice na hrskavom celeru i majonezu od sušenog paradajza)
790
Domaća kobasica 50 g
(kobasica od pet vrsta mesa po tradicionalnom receptu)
650
Selekcija sireva 100 g
(selekcija najfinijih domaćih i stranih sireva)
1.500
Selekcija pršute 50 g
(pata negra bellota, Njeguški pršut)
1.700
Selekcija hleba
(domaći sourdough hleb serviran sa aromatizovanim puterom)
240
Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)
1.450
Rižoto sa gamborima
(ikra od pastrmke, gel od limuna, šafran, bejbi spanać)
2.250
Som
(blago dimljeni sveži filet soma, terijaki sos, sos od badema i juzu limuna)
1.800
Brancin
(kora od začinskog bilja i limuna, penasti citrusni sabajon sos, grilovani komorač)
2.500
Hobotnica na grilu
(aromatični sos od pečene paprike i morskih plodova, miso pasta, mangulica)
2.900
Glazirana svinjska rebra
(sporo kuvana svinjska rebra, glazura od đumbira i korijandera, pire od kukuruza, kroketi od krompira)
1.750
Pačiji file
(neobične raviole od bundeve, urme, demiglas sos od pačetine, pire od pečene bundeve)
2.300
Teletina
(teleći vrat mariniran u mleku, kremasti krompir pire “Robuchon,” koštana redukcija)
2.250
Jagnjeće pečenje
(pečena rebra od mlade jagnjetine, grilovani vrganji, glazirani crni luk, jagnjeći demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)
2.400
Filet mediteranskog brancina 100 g
(kora od limuna i začinskog bilja, penasti sabajon sos na bazi citrusa)
1.500
Šatobrijan Magellan
(400 g odležalog junećeg filea, demiglas sos)
5.900
Jagnjeće pečenje 100 g
(pečena rebra od mlade jagnjetine, demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)
1.400
Wagyu A5 Japan
100 g
6.000
Black Angus rib-eye
100 g
1.950
Glazirana šargarepa
(šargarepa glazirana u biter lemonu, đumbiru i ruzmarinu)
620
Robuchon pire krompir
(ultra kremasti krompir pire)
690
Pečeni brokoli
(mariniran u dresingu od crnog susama i limete, soja sos, čili)
650
Grilovane pečurke
(aromatizovane sezonske pečurke)
820
Miks zelenih listova
(sezonska salata sa dresingom od začinskog bilja, pinjoli, parmezan)
690
Rum baba
(tamni rum, marakuja šantili, sladoled od vanile sa Madagaskara, mandarina)
690
Nugat
(mus od đanduje, hrskave čokoladne kuglice, glazura od crne čokolade)
690
Crna šuma
(teksture od 70% crne čokolade, sos od višnje, kakao biskvit)
690
Šnenokle
(karamelizovana bela čokolada, knedla od mleka, lešnik)
690
Jesen
(pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)
690
Amuse bouche
Karpaćo od tune i dimljene pastrmke
(glazura od mandarine i limuna, ikra od pastrmke, čips od pirinča)
Vafl od guščije džigerice
(guščija džigerica marinirana u porto vinu, kakao, teksture dunje, biskvit od badema)
Grilovani karfiol
(krem od badema, velute od kestena i vanile, suva kajsija)
Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)
Brancin
(kora od začinskog bilja i limuna, penasti citrusni sabajon sos, grilovani komorač)
Hobotnica na grilu
(aromatični sos od pečene paprike i morskih plodova, miso pasta, mangulica)
Jagnjeće pečenje
(pečena rebra od mlade jagnjetine, grilovani vrganji, glazirani crni luk, jagnjeći demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)
Pre-desert
Jesen
(pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)
Petit four
11.500
Amuse bouche
Karpaćo od tune i dimljene pastrmke
(glazura od mandarine i limuna, ikra od pastrmke, čips od pirinča)
Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)
Brancin
(kora od začinskog bilja i limuna, penasti citrusni sabajon sos, grilovani komorač)
Jagnjeće pečenje
(pečena rebra od mlade jagnjetine, grilovani vrganji, glazirani crni luk, jagnjeći demiglas sos infuzovan rakijom od dunje)
Jesen
(pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)
Petit four
6.400
Amuse bouche
Pečena paprika
(fermentisani beli luk, hladni krem od sjeničkog sira, ulje od peršuna, karamelizovani hrskavi hleb)
Anjoloti
(pasta punjena musom od starenog zlatarskog sira, grilovane sezonske pečurke, velute od pečuraka i susama)
Marinirana bukovača
(grilovana bukovača, espuma od tartufa, prah od crvenog kupusa)
Grilovani karfiol
(krem od badema, velute od kestena i vanile, suva kajsija)
Jesen
(pečeni terin od jabuke i cimeta, krem sos od oraha i bele čokolade, sladoled od slane karamele)
Petit four
5.900